Search
Close this search box.
Δημήτρης Παπαδάκης - Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Δημήτριος Χ. Παπαδάκης MD, DMD, FEBOMFS

Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο μου, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μας γνωριμία πριν τη διά ζώσης συνάντηση μας.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορώ να σας βοηθήσω να επιλύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί, με τις πιο σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους, πιστός στις αρχές και αξίες της ιατρικής που βασίζεται στην τεκμηρίωση.

Η άσκηση της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής για πάνω από δύο δεκαετίες καθώς και η εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση στο πρόβλημά σας, θα εγγυηθεί την ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία σας.

Δημήτρης Παπαδάκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στα Χανιά το 1974. Τον Σεπτέμβριο του 1991, μετά την αποφοίτηση μου από το Λύκειο, εισήλθα στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

ΙΑΤΡΕΙΑ

Με την Στοματολόγο κα Σμαράγδα Διαμαντή, δημιουργήσαμε το 2010 ένα σύγχρονο Κέντρο Γναθοπροσωπικής Παθολογίας και Χειρουργικής στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Η Γναθοπροσωπική Χειρουργική είναι η μοναδική ειδικότητα που απαιτεί την κατοχή δύο αδειών άσκησης επαγγέλματος, της ιατρικής και της οδοντιατρικής επιστήμης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δημήτριος Χ. Παπαδάκης
MD, DMD, FEBOMFS
Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

ΟΡΘΟΓΝΑΘΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ο Γναθοχειρουργός εκτελεί τις επεμβάσεις της Ορθογναθικής Χειρουργικής για την αποκατάσταση ενός μεγάλου εύρους σκελετικών ανωμαλιών του προσώπου, με σκοπό την αποκατάσταση της οδοντικής σύγκλισης (μάσηση), της λειτουργικότητας των αεραγωγών (αναπνοή) και της αισθητικής (αρμονία προσώπου).

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Η χειρουργική του στόματος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φάσματος της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, και περιλαμβάνει μικρής βαρύτητας επεμβάσεις οι οποίες γίνονται με τοπική αναισθησία σε επίπεδο ιατρείου, όπως π.χ. την χειρουργική εξαγωγή σωφρονιστήρα (φρονιμίτη).

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι υποκατάστατα της ρίζας των δοντιών τα οποία εμφυτεύονται στο οστούν των γνάθων και επιτελούν τη βιολογική λειτουργία ενός φυσικού δοντιού.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σε αντίθεση με άλλες ειδικότητες, η ΣΓΠΧ επικεντρώνεται αποκλειστικά στην περιοχή του προσώπου. Ο ΣΓΠ Χειρουργός έχει το μοναδικό προνόμιο να έχει εκπαιδευθεί στη χειρουργική όλων των δομών και όλων των ιστών του προσώπου, από τα οστά μέχρι και το δέρμα.

Dimitrios Papadakis MD DMD FEBOMFS

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο